Leser jeg andre blogger?

Ja jeg er stor fan av å lese andres blogger, jeg er jo stor fan av Sophie Elise sin blogg hvor hun er overraskende ærlig om seg selv og selv om hun ser ut som en superstjerne så er hun veldig klar ovenfor sine lesere at man ikke skal tro på alle bildene hennes og at det ofte er retusjert. Jeg er også en av de mange tusen som leser fotballfruen, men Anett’s blogg er også en forfriskende blogg som jeg har begynt å lese. Hun blogger blant annet om blomster, tips og triks om blomster osv. Her tar jeg en tur innom i ny og ne for å lese litt om blomster og hennes hverdag, absolutt en blogg å anbefale.

Nyttårsforsetter

Har jeg nyttårsforsetter? Jeg er egentlig ikke noen fan av nyttårsforsetter for å være ærlig, hvorfor skal man være flink akkurat etter nyttår? Kan man ikke være flink hele året istedenfor? Men det er jo fint for de som kanskje trenger et spark i baken da, så det er jo bare positivt om det motiverer folk til å leve et bedre liv eller hva nå enn målene måtte være. Men jeg er av den sorten som prøver hele tiden å gjøre livet bedre så jeg har ingen spesielle nyttårsforsetter. Om jeg absolutt skulle ha et nyttårsforsett så måtte det kanskje være å reise mer, blant annet til England hvor jeg veit det er noen moteshow i London jeg gjerne skulle vært på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *