Hei og velkommen

fashionHei og velkommen til min blogg som vil handle om mitt liv, min hverdag og interesser. Jeg er svært opptatt av mote, sminke og klær. Jeg er på ingen måter noen profesjonell innen verken klær eller mote men jeg har min stil, jeg liker å lese og se hva andre har og syns er fint. Håper andre også synes dette vil være interessant, jeg er som sagt ingen moteguru så jeg skal ikke ta en Jan Thomas å dømme folk nord og ned fordi de har en annen stil enn meg, jeg bare elsker å snakke om mote og klær men respekterer selvsagt at andre har sin egen stil. Faktisk er det ganske interessant å se hva andre syns og mener for man får idéer og tips av alle. Ellers er jeg en person som liker å være mye med venner, gå på café og ta meg en og annen fest i blant. Så velkommen til min lille blogg og legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboka om dere vil, jeg blir glad for å høre fra dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *